Het Grote Klussen is in volle gang. Sinds januari staan we ieder weekend vroeg op om in Zeewolde aan de slag te gaan – onze ‘Orca’ kan wel wat liefde en aandacht gebruiken! De boot is het drijvende equivalent van een klushuis: afgeleefd en aan modernisering toe. En dus hebben we de afgelopen weken besteed aan ‘heerlijke’ klusjes zoals vloerbedekking van de muur aftrekken, lijm krabben, schuren (ein-de-loos schuren) en slopen. Natuurlijk komen hier allerhande lijken uit de kast: houtrot op plekken waarvan we niet eens wisten dat er hout zat en slangen waarvan we geen idee hebben wat ze daar doen (zie foto).

Inmiddels zijn we toe aan de eerste activiteiten van wederopbouw: afgelopen weekend hebben we met vriendin Liesbeth de achterkajuit (toekomstige slaapkamer) geschilderd. Van donkerbruin naar helderwit, wat een verschil!

In de komende weken kun je hier onze klusactiviteiten volgen en foto’s van ‘voor’ en ‘na’ zien. Tot snel weer!

bkJb6b0g

Blijf op de hoogte!

No spam guarantee.

Pin It on Pinterest