De beste stuurlui staan....

De Orca

De Orca, een creatie uit de 80’s – net als de eigenaren. Onze kantoorboot is 12,80 lang en ruim vier meter breed, en vaart als een zonnetje op twee Mercedes 617 motoren. Een echte beauty is ze niet te noemen, maar een robuuste en betrouwbare Nederlandse dame, dat wel. Met veel ruimte (een achterkajuit, een salon en een ruime voorpunt) is er ruimte voor Pieter en Femke én nog heel wat flexwerkers/logees. En dan varen we met de ‘topspeed’ van 12 km/h over het water! Aan gemak zal het niemand ontbreken: er is een volledige keuken, een badkamer met douche en heerlijke bedjes. En natuurlijk een dek waarop zon en BBQ centraal staan. Het grote genieten (en harde werken!) kan beginnen.

Pieter Tiller

Pieter Tiller

Online marketeer

Gedreven, betrouwbaar en enthousiast: woorden die Pieter terugkreeg uit zijn 360-graden feedback. “Als hij ergens zijn zinnen op zet, krijgt hij het voor elkaar” is een veel gehoorde omschrijving. Dat is ook waar Pieter het meest bij zijn kracht is: problemen oplossen en kansen omzetten in daden. Hij is pas tevreden wanneer het resultaat staat, maar doet dit altijd zonder de mensen er omheen uit het oog te verliezen.

Pieter studeerde aan de hoge hotelschool en behaalde een master in vastgoedmanagement. Pieter was betrokken bij projecten in vele verschillende bedrijven, variërend van overheidsinstanties tot commerciële bedrijven. Zijn meerwaarde is het creëren van resultaat waar u direct mee aan de slag kunt – zet de stap en align nu!

Femke Hovinga

Femke Hovinga

Online marketeer

Ondernemend, gedreven en nieuwsgierig, dat is Femke. In 360-graden feedback wordt zij omschreven als “een geboren netwerker”, “mede-eigenaar van het project” en “een aanpakker met commerciële én mensenskills”.

De passie voor leren en ondernemen zat er al vroeg in bij Femke. Op haar vijftiende was zij de jongste verslaggever bij BNN, Radio 1. In de jaren die volgden werkte ze in de journalistiek, startte ze haar eerste eigen bedrijf Hotchpotch, werkte ze in het buitenland en kwam uiteindelijk Align van de grond. Daarnaast vervult zij vandaag de dag enkele bestuursfuncties.
Femke studeerde eerst journalistiek in Utrecht en daarna bedrijfskunde aan Nyenrode. Ze vindt de combinatie tussen creativiteit en business erg belangrijk. Benieuwd hoe dit uw bedrijf verder helpt?

Pin It on Pinterest