Floating Flexwerken

Motorkruiser ‘Orca’, een 13 meter lange kantoorboot, is de ideale werkplek in een inspirerende en afwisselende omgeving. We varen rustig langs akkerlanden, door dorpen, steden of ongerepte natuurgebieden. Zodra de trossen los gaan komen de rust en de nieuwe ideeën. Naast het werken aan je eigen opdrachten is het de ideale omgeving om te werken aan je eigen merk en ontwikkeling van je bedrijf. De Orca biedt de ideale omgeving om inspiratie op te doen voor jouw toekomstplannen.

Kom je flexwerken bij ons? Wij zorgen voor internet, een werkplek en lekker eten. Jij zorgt voor je eigen laptop en een to-do lijst, en eventuele vragen/thema’s waar je over wilt sparren.

1 dag flexwerken, inclusief lunch, internet en een vaartocht van ongeveer twee uur, kost €99 (excl. BTW). Als je met meerdere mensen komt, geldt er een korting.
2 dagen en 1 nacht op de boot verblijven, inclusief internet, varen, eten en drinken, kost €250 (excl. BTW). Als je met meerdere mensen komt, geldt er een korting.

Heb je vragen over het in de markt zetten van je bedrijf of je ontwikkeling als ondernemer, kijk dan hiernaast bij de ‘Floating Bootcamp‘.

Floating Bootcamp

Op het water vind je inspiratie en komen de nieuwe ideeën vanzelf. Dit in combinatie met het Floating Freelancers Bootcamp zorgt ervoor dat je na vijf dagen naar huis gaat met concrete antwoorden op je ondernemersvragen. Er is een bootcamp voor startende en meer ervaren ZZP’ers.

Floating Bootcamp voor ZZP’er ‘ouwe rot’ (5 dagen 4 nachten)
Ben je een ZZP’er met enkele jaren ervaring? Dan weet je hoe belangrijk werken aan je (personal) brand is. Tijdens deze week gaan we aan de slag met jouw eigen (online) presentatie van je merk. Van social media, online presente tot klantrelaties. Aan het eind van deze week heb je je eigen actielijst met marketing acties hoe jij jouw merk kunt uitbouwen en verstevigen.

De prijs voor deze Floating Bootcamp, inclusief verblijf, varen, internet, eten en drinken is €1150 (excl. BTW). Meer informatie? Neem contact met ons op. Let op: de opstap en afstaplocatie kunnen verschillend zijn! 

Floating Bootcamp ‘ZZP-trossen los’ (5 dagen 4 nachten)
Voor ondernemende mensen in loondienst die willen ontdekken of de stap naar ondernemerschap bij hen past. Ontdek hoe jouw merk eruit kan zien en wat jouw toegevoegde waarde als zelfstandige is. Wat is er nodig om jouw eerste opdrachtgevers te vinden? Hoe houd je je hoofd boven water als ondernemer? Welke (online) kanalen zet je in om bekend te worden én blijven?

De prijs voor deze Floating Bootcamp, inclusief verblijf, varen, internet, eten en drinken is €1150 (excl. BTW). Meer informatie? Neem contact met ons op. Let op: de opstap en afstaplocatie kunnen verschillend zijn! 

Coaching voor digital nomads

Pin It on Pinterest