Locatie-onafhankelijk werken

Vrijheid staat centraal in het locatie-onafhankelijk werken. En dit is ook een plus voor de opdrachtgever! Pieter en Femke zijn √°ltijd op kantoor en hebben nooit afspraken die werken in de weg staan. Het enige dat nodig is, is de laptop en de satelliet voor internet. En die zijn altijd present. De voordelen op een rijtje:

We schreven ook een artikel over wat het werken als digital nomad betekent voor de opdrachtgever, lees dat hier.

Wat voor voor jou kunnen doen:

Align

Blijven werken is voor ons een voorwaarde om op de kantoorboot te genieten. Niet omdat we iedere maand inkomsten nodig hebben, maar omdat we ons willen blijven ontwikkelen en uitgedaagd willen worden.

Dit doen we via ons bedrijf Align, waarbij we bedrijven helpen met hun marketing en communicatie. Van strategie tot uitvoering: we pakken het aan. In praktijk betekent dit dat Pieter veel bezig is met marketingplannen en online marketing (SEO, SEA, etc.) en dat Femke naast de marketing bezig is met bloggen, persberichten schrijven en nog veel meer.

Meer weten over Align? Kijk op onze website.

Talentissimo

Een missie die we hebben verbonden aan het varen, is het opzetten van een Europees platform over hyperhoogbegaafdheid (een IQ van 140 of hoger). Door professionals en ouders aan elkaar te verbinden, hopen we meer aandacht voor deze groep en hun uitdagingen te krijgen.

Meer weten over het platform? Kijk op de website.

Pin It on Pinterest